ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία

Η εταιρεία μας παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες Λογιστικής και Συμβουλευτικής υποστήριξης επέχοντας τον ρόλο επιχειρηματικού εταίρου εταιρειών και ιδιωτών. Πιστεύουμε ότι το δυνατό μας σημείο είναι ότι έχουμε πάντοτε υπόψη μας ότι πρέπει να δρούμε με γνώμονα τους πελάτες μας, καθώς και το ότι δίνουμε πάντοτε προτεραιότητα στα συμφέροντά τους, έχοντας ως στόχο τη δημιουργία μιας εξαιρετικά εξατομικευμένης σχέσης μαζί τους σε όλες τις περιπτώσεις. Φροντίζουμε να εξασφαλίζουμε μια καλή επικοινωνία μαζί τους με έναν εύκολα κατανοητό τρόπο σε μη τεχνική γλώσσα. Χάρη στην πάγια τιμολογιακή πολιτική σταθερών χρεώσεων που ακολουθούμε, αποφεύγουμε τυχόν διαφωνίες με τους πελάτες μας για θέματα κοστολόγησης.
Στην πελατειακή μας βάση ανήκουν συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενα άτομα, ομόρρυθμες εταιρείες, εταιρείες περιορισμένης ευθύνης και ανώνυμες εταιρείες. Δεν είμαστε απλά μια ακόμα εταιρεία λογιστών. Συνεργαζόμενοι με τους πελάτες μας παρέχουμε συμβουλές για επιχειρηματικές λύσεις, ενώ αναλαμβάνουμε την εφαρμογή και την παρακολούθηση των λύσεων αυτών, έχοντας ως στόχο την επίτευξη των προσωπικών και επαγγελματικών στόχων των πελατών μας. Οι ανάγκες κάθε πελάτη είναι διαφορετικές και τις αντιμετωπίζουμε πάντα με φιλικό τρόπο σε εξατομικευμένη βάση.
Η προσέγγισή μας διαμορφώνεται από τον συγκερασμό των ικανοτήτων και των γνώσεων λογιστών, δικηγόρων, τραπεζιτών και επιχειρηματιών και στοχεύει στην παροχή καινοτόμων και αποτελεσματικών συμβουλών και υπηρεσιών που θα εξυπηρετούν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες των πελατών μας.

Ποιοι είμαστε

Υπεύθυνη της εταιρείας είναι η Μαρία Καλογιώργη. Η Μαρία είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Π.Μ.Σ. «Λογιστική, Ελεγκτική και Διεθνείς Συναλλαγές» του Τμήματος Λογιστικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Καβάλας, όπως επίσης κατέχει και δύο πανεπιστημιακών τίτλου επιπέδου Bachelor στις επιστήμες της Λογιστικής και του Διεθνούς Μάρκετινγκ από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο του Sligo στην Ιρλανδία. Επίσης, είναι πιστοποιημένο μέλος της Ένωσης Διεθνών Λογιστών του Ηνωμένου Βασιλείου και της έχει απονεμηθεί Επαγγελματικός Τίτλος Πιστοποίησης στον τομέα της Ελεγκτικής και του Εσωτερικού Ελέγχου.
Επιπλέον, οδηγούμενη από τον δια βίου στόχο της για εξέλιξη σε προσωπικό επίπεδο, παρακολούθησε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Swansea στην Ουαλία με αντικείμενο σπουδών Business economics, προκειμένου να προάγει τις γνώσεις και την αντίληψή της ως προς τον τρόπο λειτουργίας μιας επιχείρησης σε ένα διεθνές πλαίσιο.

Ο Βαβαρούτσος Π. Χρήστος είναι τελειόφοιτος του τμήματος λογιστικής της σχολής διοίκησης και οικονομίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Τελείωσε την σχολή με άριστα και έλαβε υποτροφίες για τα ακαδημαϊκά έτη 2006-2007-2008 κατά την φοίτηση του στο τμήμα λογιστικής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών. Το 2008 έλαβε το πρώτο βραβείο στην δημιουργία εικονικής επιχείρησης και επιχειρηματικού σχεδίου στο MONEY SHOW στην Θεσσαλονίκη. Κατέχει πιστοποιήσεις παρακολούθησης πολλών σεμιναρίων και παρουσία σε οικονομικά forum. Από το 2007 έως και σήμερα έχει συνεχή παρουσία και τριβή σε λογιστικά γραφεία. 

Η Δεοντολογία μας

Στη λογιστική εταιρεία μας, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην διατήρηση της προσωπικής ακεραιότητας, στην επιδίωξη της αριστείας, την αποδοχή της ευθύνης και την επίτευξη των στόχων. Πιστεύουμε στην ειλικρίνεια και σεβασμό απέναντι στον πελάτη, και δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο τις υπηρεσίες μας.

Μαρία Καλογίωργη
Λογιστική εταιρεία με ιδιαίτερη έμφαση στην διατήρηση της προσωπικής ακεραιότητας, στην επιδίωξη της αριστείας, την αποδοχή της ευθύνης και την επίτευξη των στόχων. Πιστεύουμε στην ειλικρίνεια και σεβασμό απέναντι στον πελάτη, και δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο τις υπηρεσίες μας
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Βενιζελου 37, 654 02, Καβάλα
επικοινωνία
(+30) 2510 830 121 & (+30) 6936 901248 kalogiorgi@gmail.com
Connect